Happy-Dent

Szolgáltatásaink

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Otthoni fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítés a fogorvosi rendelőben kezdődik. Fontos, hogy részt vegyen az előkészítő, felvilágosító kezelésen, a fogfehérítés így lesz biztonságos! Otthoni fogfehérítő csak egészséges íny esetén alkalmazható, ezért minden alkalommal fogkőeltávolítással, polírozással kezdődik. A fogorvosi, dentálhigiénikusi utasítások betartása nagyon fontos a kezelés sikerének érdekében.

A páciens saját maga osztja be az időt, amit fogfehérítésre fordít.

A fogfehérítő gélt egy speciális sínbe kell tölteni ( a sínt házon belül a fogtechnikusunk készíti) és igény szerint szabályozhatja, hogy mennyire szeretné a fogait kifehéríteni. A fogfehérítés ajánlott időtartama 3-7 nap. A fogfehérítő sínt éjszaka kell használni, alvás közben. Reggel fogmosással mind a fogait, mind a fogfehérítő sínt tisztítani kell.

A fogfehérítést követő 3 napban tilos fogakat színező ételeket fogyasztani!

Rendelői fogfehérítés

A fehér egészséges fogak évek alatt az elfogyasztott ételekben és italokban található színezékek miatt, dohányzás vagy egyes gyógyszerek mellékhatásaként elszíneződhetnek. A professzionális fogfehérítéssel ezek mind megszűntethetőek a fog kemény és lágy szöveteinek károsítása nélkül!

Vissza a Szolgáltatásainkhoz