Happy-Dent

Happy-Dent

Garancia

Garancia

Fogászatunk 5 év garanciát vállal minden rögzített fogpótlásra és fogtechnikai munkára (koronák, hidak). Ez alól kivétel a fogsorok alábélelése, a kombinált kivehető fogsorok precíziós elhorgonyzása, amelyekre 1 év a garanciaidő. Műfogsorok anyagában bekövetkezett változás/leejtés esetén nem él a garancia. Esztétikai okból garanciális csere a végleges átadást követően nem lehetséges.

3 év garanciát vállalunk a fogtömésekre és kisebb helyreállító munkákra (kivétel ez alól a fognyaki tömés). Mind a direkt és indirekt restaurációk esetében a garancia az elkészített tömés, fogpótlás anyagában bekövetkezett változásokra érvényes (örés, repedés, tömés kiesése), ellenben a későbbiekben a színnel, formával kapcsolatos megváltozott igényeket nem áll módunkban garanciálisan módosítani, újat készíteni.

Implantáció esetén 10 év a garanciaidő, az implantátum anyagára /pl.: implantátum törése/ örök életű garancia jár!

A fogászati kezelést követően bármilyen panasza van, természetesen korrigáljuk és fedezzük az összes felmerülő fogászati és laboratóriumi költséget.

Fontos, hogy a garancia csak az általunk elvégzett munkákra vonatkozik!

A garancia feltétele a félévenkénti ingyenes kontrollvizsgálaton való részvétel, a kezelőorvos által javasolt egyéb – költséggel is járható – szükségszerű kezelések elvégzése (pl. fogkő-eltávolítás, implantátumok tisztítása), valamint az orvos utasításainak betartása (megfelelő szájápolás, szükség esetén harapásemelő sín használata,..)


Az általunk vállalt garancia érvényét veszti bármely pont megsértésekor: