HELBO - terápia

A HELBO – terápia kíméletes és hatékony

A baktériumok szájüregi panaszokat okoznak, például

  • fogínyvérzés
  • ínysorvadás
  • kellemetlen lehelet
  • fogfájás
  • foglazulás
  • fogvesztés
  • implantátum elvesztése

A szájüregben több mint 500 különböző baktérium és számos gomba található, amelyek az emésztőrendszer fontos részét képezik, mivel feldolgozzák a fehérjét és lebontják az ételmaradékot. Optimális esetben a baktériumok és a gombák egyensúlyban vannak, és mennyiségüket saját maguk szabályozzák.

helbo - terápia

A rendszer azonban érzékeny. Attól függően, hogy milyen az általános egészségünk, milyen állapotban van a fogazatunk, és hogy milyen fogászati kezelésre került sor, akut és krónikus fertőzések is kialakulhatnak. A fertőzések következtében felborulhat az egyensúly, ami kedvez a kórokozó baktériumok túlsúlyba kerülésének. Gyakran előfordul, hogy a szájban kialakult krónikus gyulladások az egész emberi szervezetre kihatással vannak. Ma már tudjuk, hogy a szívbetegség, infarktus és koraszülés hátterében is gyulladások állhatnak.

Fájdalommentes

A HELBO-terápia egy alacsony energiájú lézer alkalmazásán alapul. A lézerfény nem jár hőtermeléssel, ugyanakkor fájdalomcsillapító hatása van.

Eredményes

Indikációtól függően a gyulladás tünetei már egy vagy néhány kezelés után enyhülnek.

Egészséges

A HELBO-terápia segítségével felgyorsítható a gyógyulás folyamata, mellékhatások nélkül.

Gyors

Egy fog vagy terület kezelése csak néhány percig tart.

Hatékony

Az öbítő oldatokkal ellentétben a HELBO-terápia a nehezen hozzáférhető helyeken is hatékonyan alkalmazható.

Hatékonysága BIZONYÍTOTT!

Több mint 50 tudományos szakcikkben igazolták a hatékonyságát.
A kezelés menete:

A fertőzött területeket alaposan kitisztítják.  A kezelt területet kék festékoldattal vonják be. Mivel a terápia baktériumok intenzív megfestésével jár, a kezelést követően a fertőzött területeken és néha a szájüreg látható részén egy kékes színű felületi elszíneződés marad vissza, amely azonban kettő-négy óra elteltével magától felszívódik. A festék felszívódásának nincs ismert mellékhatása vagy allergizáló hatása. Egy kíméletes lézerfény segítségével aktiválják az oldatot. A fényre aktív festékoldat és a lézerfényegyüttes alkalmazása révén magas reaktivitású oxigén keletkezik, ami a baktériumok és gombák elpusztulásához vezet.

Áraink

Helbo-terápia foganként 5.200Ft