Otthoni fogfehérítés

FullSizeRender_2
Az otthoni fogfehérítés a fogorvosi rendelőben kezdődik. Fontos, hogy részt vegyen az előkészítő, felvilágosító kezelésen, a fogfehérítés így lesz biztonságos! Otthoni fogfehérítő csak egészséges íny esetén alkalmazható, ezért minden alkalommal fogkőeltávolítással, polírozással kezdődik. A fogorvosi, dentálhigiénikusi utasítások betartása nagyon fontos a kezelés sikerének érdekében.
A páciens saját maga osztja be az időt, amit fogfehérítésre fordít.
A fogfehérítő gélt egy speciális sínbe kell tölteni ( a sínt házon belül a fogtechnikusunk készíti) és igény szerint szabályozhatja, hogy mennyire szeretné a fogait kifehéríteni. A fogfehérítés ajánlott időtartama 3-7 nap. A fogfehérítő sínt éjszaka kell használni, alvás közben. Reggel fogmosással mind a fogait, mind a fogfehérítő sínt tisztítani kell.
A fogfehérítést követő 3 napban tilos fogakat színező ételeket fogyasztani!

Rendelői fogfehérítés

A fehér egészséges fogak évek alatt az elfogyasztott ételekben és italokban található színezékek miatt, dohányzás vagy egyes gyógyszerek mellékhatásaként elszíneződhetnek. A professzionális fogfehérítéssel ezek mind megszűntethetőek a fog kemény és lágy szöveteinek károsítása nélkül!
fogfeherites

Áraink

Opalescence Go otthoni fogfehérítő szett, 2 állcsontra 68.000 Ft 48.200 Ft AKCIÓ!
Ledlámpás fogfehérítés  55.500 Ft
Fogfehérítés gyökérkezelt fogon  10.000 Ft