Munkatársaink

Dr. Begazy Lőrinc

Dr. Begazy Lőrinc
Fogorvos

Fogtechnikus végzettségét hatékonyan tudja kamatoztatni az esztétikai fogászat és fogpótlástan területén. Igyekszik minden fogat megmenteni, ezért a fogmegtartó kezeléseket (pl. gyökérkezelés) szereti maximális elméleti és gyakorlati felkészültséggel végezni.
“Hivatásom gyakorlása során nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönös bizalom kiépítésére.”
Dr. Csontos Borbála

Dr. Csontos Borbála
Fogorvos

Fontos számomra, hogy a beavatkozások jó hangulatban, nyugodt környezetben, fájdalommentesen teljenek. Törekszem arra, hogy a munkámat a lehető legnagyobb precizitással végezzem, tudásomat hazai szakmai konferenciák rendszeres látogatásával folyamatosan bővítem.
Dr. Lestyán János

Dr. Lestyán János
Szájsebész, implantációs szakorvos

2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd  2012-ben  dentoalveoris / szájsebészeti/ szakképesítést szereztem. Kórházi szinten baleseti sebészettel foglalkozom. Rendelőnkben fő profilom az implantológia és a csontpótlásos eljárások, valamint a fogsebészeti beavatkozások. Pácienseim bátran, bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen kérdéssel vagy problémával. Nincs megoldhatatlan! 🙂
Dr. Nagy Mihály

Dr. Nagy Mihály
Szájsebész, általános fogász

Fontosnak tartom, hogy a páciens mindig tisztában legyen a kezelés menetével, várható szövődményekkel, bármikor bátran kérdezzen!
Dr. Ratkóczi Lilla

Dr. Ratkóczi Lilla
Fogszakorvos

Fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő kommunikációt, a félelem oldását, a problémák megbeszélését. Törekszem a nyugodt, feszültségmentes fogászati kezelésre, igyekszem empatikusan, a páciens érdekeit szem előtt tartva foglalkozni betegeimmel. Célom, hogy a kezelés után pácienseim elégedett mosollyas távozzanak.
Dr. Vásárhelyi Beáta

Dr. Vásárhelyi Beáta
Fogorvos

2001-ben szakvizsgáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. Szakterületem a helyreállító, restauratív fogászat, esztétikus fogpótlások, melyek tervezéséhez, kivitelezéséhez korábbi fogtechnikai végzettségem nagy segítséget nyújt. Munkámat közel 20 éves tapasztalattal, magasfokú hozzáértéssel, szaktudással és türelemmel végzem, a legmodernebb fogászati eljárások alkalmazásával.
Dr. Dányi Dominika

Dr. Dányi Dominika
Fogorvos

Szeretek nyugodt, vidám, barátságos légkörben dolgozni, így ennek érdekében szívesen szánok időt az emberek megismerésére, a bizalmuk megszerzésére, a félelmük oldására. Nagyon fontosnak tartom, hogy a páciensek maximálisan elégedettek legyenek az eredménnyel mind funkcionálisan, mind esztétikailag. Emellett szeretném éreztetni velük azt is, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatban bizalommal fordulhatnak hozzám.
Dr. Péntek Balázs

Dr. Péntek Balázs
Fogszakorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, azóta gyermek-, és felnőtt fogszabályozással foglalkozom. Egyetemistaként 3 évig dolgoztam gyakornokként egy budapesti magánrendelőben, az ott szerzett tapasztalataimat fogszabályozó szakrendelésen és magán keretek között is tudom kamatoztatni. A munkám során mindig a maximumra törekszem, fontosnak tartom, hogy minden páciensem megkapja a személyre szabott kezelési terv alapján a lehető legjobb ellátást.
Dr. Judák Attila

Dr. Judák Attila
Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, azóta sok tapasztalatra tettem szert a fogorvoslás konzerváló fogászati - és fogpótlástani területein. Számomra nagyon fontos a páciensekkel való jó kommunikáció. Bármikor bizalommal fordulhatnak hozzám kérdésekkel, kérésekkel. Célom, hogy a kezelés után a páciens mind a kezelés minőségével, mind a kezelés közbeni légkörrel maximálisan elégedett legyen.
Bachusz Kriszta

Bachusz Kriszta
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Azért választottam ezt a hivatást, mert a legfőbb motivációm, hogy segítsek az emberek egészségügyi problámáin. Szeretem a munkámat, mert lehetőséget biztosít számomra, hogy a páciensek panaszait megszűntető eljárásokban aktívan részt vegyek, illetve tájékoztatást adjak okokról a primer prevenciós lehetőségekről, melyek segítenek fenntartani a szájhigiénia épségét. Fontos számomra, hogy a tudásomat mindig naprakészen tartsam, ezért mindig tájékozódom a legmodernebb kezelési módszerekről"
Platisa Adrijana

Platisa Adrijana
Dentálhigiénikus

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkámat egyben a hivatásomnak is érzem. Az empátia számomra a kulcsszó, ezt előtérbe helyezve lassan 10 éve a legjobb szaktudásommal próbálok segíteni minden kedves páciensen
Pálházy Emese

Pálházy Emese
Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Szeretem a munkámat. Hiszek a prevenció és a szájhigiéne jelentőségében. Azon dolgozom, hogy tudásommal egy magasabb szintű fogászati ellátást tegyek lehetővé.