Munkatársaink

Dr. Begazy Lőrinc

Dr. Begazy Lőrinc
Fogorvos

Fogtechnikus végzettségét hatékonyan tudja kamatoztatni az esztétikai fogászat és fogpótlástan területén. Igyekszik minden fogat megmenteni, ezért a fogmegtartó kezeléseket (pl. gyökérkezelés) szereti maximális elméleti és gyakorlati felkészültséggel végezni.
“Hivatásom gyakorlása során nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönös bizalom kiépítésére.”
Dr. Csontos Borbála

Dr. Csontos Borbála
Fogorvos

Fontos számomra, hogy a beavatkozások jó hangulatban, nyugodt környezetben, fájdalommentesen teljenek. Törekszem arra, hogy a munkámat a lehető legnagyobb precizitással végezzem, tudásomat hazai szakmai konferenciák rendszeres látogatásával folyamatosan bővítem.
Dr. Lestyán János

Dr. Lestyán János
Szájsebész, implantációs szakorvos

2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd  2012-ben  dentoalveoris / szájsebészeti/ szakképesítést szereztem. Kórházi szinten baleseti sebészettel foglalkozom. Rendelőnkben fő profilom az implantológia és a csontpótlásos eljárások, valamint a fogsebészeti beavatkozások. Pácienseim bátran, bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen kérdéssel vagy problémával. Nincs megoldhatatlan! 🙂
Dr. Nagy Mihály

Dr. Nagy Mihály
Szájsebész, általános fogász

Fontosnak tartom, hogy a páciens mindig tisztában legyen a kezelés menetével, várható szövődményekkel, bármikor bátran kérdezzen!
Dr. Vásárhelyi Beáta

Dr. Vásárhelyi Beáta
Fogorvos

2001-ben szakvizsgáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. Szakterületem a helyreállító, restauratív fogászat, esztétikus fogpótlások, melyek tervezéséhez, kivitelezéséhez korábbi fogtechnikai végzettségem nagy segítséget nyújt. Munkámat közel 20 éves tapasztalattal, magasfokú hozzáértéssel, szaktudással és türelemmel végzem, a legmodernebb fogászati eljárások alkalmazásával.
Dr. Péntek Balázs

Dr. Péntek Balázs
Fogszakorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, azóta gyermek-, és felnőtt fogszabályozással foglalkozom. Egyetemistaként 3 évig dolgoztam gyakornokként egy budapesti magánrendelőben, az ott szerzett tapasztalataimat fogszabályozó szakrendelésen és magán keretek között is tudom kamatoztatni. A munkám során mindig a maximumra törekszem, fontosnak tartom, hogy minden páciensem megkapja a személyre szabott kezelési terv alapján a lehető legjobb ellátást.
Dr. Judák Attila

Dr. Judák Attila
Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, azóta sok tapasztalatra tettem szert a fogorvoslás konzerváló fogászati - és fogpótlástani területein. Számomra nagyon fontos a páciensekkel való jó kommunikáció. Bármikor bizalommal fordulhatnak hozzám kérdésekkel, kérésekkel. Célom, hogy a kezelés után a páciens mind a kezelés minőségével, mind a kezelés közbeni légkörrel maximálisan elégedett legyen.
Bachusz Kriszta

Bachusz Kriszta
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Azért választottam ezt a hivatást, mert a legfőbb motivációm, hogy segítsek az emberek egészségügyi problámáin. Szeretem a munkámat, mert lehetőséget biztosít számomra, hogy a páciensek panaszait megszűntető eljárásokban aktívan részt vegyek, illetve tájékoztatást adjak okokról a primer prevenciós lehetőségekről, melyek segítenek fenntartani a szájhigiénia épségét. Fontos számomra, hogy a tudásomat mindig naprakészen tartsam, ezért mindig tájékozódom a legmodernebb kezelési módszerekről"
Platisa Adrijana

Platisa Adrijana
Dentálhigiénikus

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkámat egyben a hivatásomnak is érzem. Az empátia számomra a kulcsszó, ezt előtérbe helyezve lassan 10 éve a legjobb szaktudásommal próbálok segíteni minden kedves páciensen
Pálházy Emese

Pálházy Emese
Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Szeretem a munkámat. Hiszek a prevenció és a szájhigiéne jelentőségében. Azon dolgozom, hogy tudásommal egy magasabb szintű fogászati ellátást tegyek lehetővé.