Munkatársaink

Dr. Begazy Lőrinc

Dr. Begazy Lőrinc
Fogorvos

Fogtechnikus végzettségét hatékonyan tudja kamatoztatni az esztétikai fogászat és fogpótlástan területén. Igyekszik minden fogat megmenteni, ezért a fogmegtartó kezeléseket (pl. gyökérkezelés) szereti maximális elméleti és gyakorlati felkészültséggel végezni.
“Hivatásom gyakorlása során nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönös bizalom kiépítésére.”
Dr. Lestyán János

Dr. Lestyán János
Szájsebész, implantációs szakorvos

2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd  2012-ben  dentoalveoris / szájsebészeti/ szakképesítést szereztem. Kórházi szinten baleseti sebészettel foglalkozom. Rendelőnkben fő profilom az implantológia és a csontpótlásos eljárások, valamint a fogsebészeti beavatkozások. Pácienseim bátran, bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen kérdéssel vagy problémával. Nincs megoldhatatlan! 🙂
Dr. Kaján Janka

Dr. Kaján Janka
Fogorvos

A Marosvásárhelyi Orvosi Egyetem Fogorvosi Karán végeztem tanulmányaim, illetve Erasmus ösztöndíj programmal fél évig a Debreceni Egyetem hallgatója is voltam. Szakmai fejlődés és továbbtanulás érdekében Budapestre költöztem, így jelenleg a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Állcsontortopédia és Fogszabályozási Osztályon dolgozom rezidensként. Mivel a fogszabályzás kéz a kézben jár a fogászat többi területével, fontosnak tartom ezt türelmesen elmagyarázni minden páciens számára. Szeretném, hogy a kezelések mindig oldott hangulatban teljenek és a páciensek jó élménnyel távozzanak a rendelőből!
Dr. Gálffy Richárd

Dr. Gálffy Richárd
Szájsebész

Diplomaszerzésemet követően dentoalveolaris szájsebészeti szakvizsgát tettem, így éveken át korházi szinten, ill. a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont és Szájsebészeti Klinika keretein belül végeztem szájsebészeti ellátásra szoruló páciensek kezeléseit, valamint napi szinten résztvettem a baleseti sebészeti ellátásban is. Fogorvosi-szájsebészeti praktizálásom során legfontosabbnak a páciens-orvos közötti őszinte kommunikáció kialakítását tartom, és hogy bámilyen problémával kapcsolatosan bizalommal forduljanak hozzám.
Dr. Ehreth Csilla

Dr. Ehreth Csilla
Fogorvos

2006-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. Szakterületem a konzerváló fogászat es fogpótlástan, melyből 2009-ben szakvizsgát is tettem. Négy év budapesti privát rendelőben végzett munka után Londonba költöztem. Ott 10 évig volt alkalmam szélesíteni a szakmai látókörömet. A kezelések során mindig próbálok barátságos légkört kialakítani, hogy a beavatkozások után pácienseim őszinte mosollyal és elégedetten távozhassanak.
Dr. Avin Houman

Dr. Avin Houman
Fogszakorvos

Dr. Avin Houman a Semmelweis Egyetemen szerezte fogorvosi diplomáját. Miután Iránban, Teheránban elvégezte a gimnáziumot, Magyarországon kezdte meg orvosi tanulmányait. Az orvosi előkészítő tanulmányai után 2005-ben felvételt nyert a Semmelweis Egyetemre. Fogorvosi tanulmányai alatt a biofizika iránti érdeklődése eredményeként 2007-ben egyetemi biofizika versenyt nyert. 2010-ben diplomázott. Norvégiában töltötte gyakorlati éveit állami és magán klinikákon. 2017-től a budapesti Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján, valamint a magán szektorban dolgozott. Folyékonyan beszél magyarul, angolul, norvégül, svédül valamint az anyanyelvén perzsául.
Bachusz Kriszta

Bachusz Kriszta
Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Azért választottam ezt a hivatást, mert a legfőbb motivációm, hogy segítsek az emberek egészségügyi problámáin. Szeretem a munkámat, mert lehetőséget biztosít számomra, hogy a páciensek panaszait megszűntető eljárásokban aktívan részt vegyek, illetve tájékoztatást adjak okokról a primer prevenciós lehetőségekről, melyek segítenek fenntartani a szájhigiénia épségét. Fontos számomra, hogy a tudásomat mindig naprakészen tartsam, ezért mindig tájékozódom a legmodernebb kezelési módszerekről"
Platisa Adrijana

Platisa Adrijana
Dentálhigiénikus

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkámat egyben a hivatásomnak is érzem. Az empátia számomra a kulcsszó, ezt előtérbe helyezve lassan 10 éve a legjobb szaktudásommal próbálok segíteni minden kedves páciensen