Munkatársaink

Dr. Begazy Lőrinc

Dr. Begazy Lőrinc
Fogorvos

Fogtechnikus végzettségét hatékonyan tudja kamatoztatni az esztétikai fogászat és fogpótlástan területén. Igyekszik minden fogat megmenteni, ezért a fogmegtartó kezeléseket (pl. gyökérkezelés) szereti maximális elméleti és gyakorlati felkészültséggel végezni.
“Hivatásom gyakorlása során nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönös bizalom kiépítésére.”
Dr. Csontos Borbála

Dr. Csontos Borbála
Fogorvos

Fontos számomra, hogy a beavatkozások jó hangulatban, nyugodt környezetben, fájdalommentesen teljenek. Törekszem arra, hogy a munkámat a lehető legnagyobb precizitással végezzem, tudásomat hazai szakmai konferenciák rendszeres látogatásával folyamatosan bővítem.
Dr. Lestyán János

Dr. Lestyán János
Szájsebész, implantációs szakorvos

2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd  2012-ben  dentoalveoris / szájsebészeti/ szakképesítést szereztem. Kórházi szinten baleseti sebészettel foglalkozom. Rendelőnkben fő profilom az implantológia és a csontpótlásos eljárások, valamint a fogsebészeti beavatkozások. Pácienseim bátran, bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen kérdéssel vagy problémával. Nincs megoldhatatlan! 🙂
Dr Nagy Mihály

Dr Nagy Mihály
Szájsebész, általános fogász

Fontosnak tartom, hogy a páciens mindig tisztában legyen a kezelés menetével, várható szövődményekkel, bármikor bátran kérdezzen!
Dr. Patakfalvi Orsolya

Dr Patakfalvi Orsolya
Fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweiss Egyetemen végeztem. Fogszabályozó szakorvosként dolgozom. Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, illetve tájékozódom magyar- és idegennyelvű szakkönyvekből. Angolul és németül beszélek. Más tanulmányaim kezdetén megfogott a fogorvoslás ezen szakterülete olyannyira, hogy tudományos diákköri munkákat és a szakdolgozatomat is a fogszabályozásból írtam, miközben magam is átéltem a kezelést. Így minden szemszögből szereztem tapasztalatot és ezek felhasználásával szeretnék a rászorulókon a lehető legtöbbet segíteni.
Dr. Ratkóczi Lilla

Dr. Ratkóczi Lilla
Fogszakorvos

Fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő kommunikációt, a félelem oldását, a problémák megbeszélését. Törekszem a nyugodt, feszültségmentes fogászati kezelésre, igyekszem empatikusan, a páciens érdekeit szem előtt tartva foglalkozni betegeimmel. Célom, hogy a kezelés után pácienseim elégedett mosollyas távozzanak.
Dr. Záborszky András

Dr. Záborszky András
Fogszakorvos

Fő szakterületeim a fogpótlások készítése, az implantációs protetika valamint a megtartó fogászat.
Bachusz Kriszta

Bachusz Kriszta
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Azért választottam ezt a hivatást, mert a legfőbb motivációm, hogy segítsek az emberek egészségügyi problámáin. Szeretem a munkámat, mert lehetőséget biztosít számomra, hogy a páciensek panaszait megszűntető eljárásokban aktívan részt vegyek, illetve tájékoztatást adjak okokról a primer prevenciós lehetőségekről, melyek segítenek fenntartani a szájhigiénia épségét. Fontos számomra, hogy a tudásomat mindig naprakészen tartsam, ezért mindig tájékozódom a legmodernebb kezelési módszerekről"
Platisa Adrijana

Platisa Adrijana
Dentálhigiénikus

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkámat egyben a hivatásomnak is érzem. Az empátia számomra a kulcsszó, ezt előtérbe helyezve lassan 10 éve a legjobb szaktudásommal próbálok segíteni minden kedves páciensen
Pálházy Emese

Pálházy Emese
Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Szeretem a munkámat. Hiszek a prevenció és a szájhigiéne jelentőségében. Azon dolgozom, hogy tudásommal egy magasabb szintű fogászati ellátást tegyek lehetővé.
Pókáné Soós Mónika

Pókáné Soós Mónika
Recepció