Munkatársaink

Dr. Begazy Lőrinc

Dr. Begazy Lőrinc
Fogorvos

Fogtechnikus végzettségét hatékonyan tudja kamatoztatni az esztétikai fogászat és fogpótlástan területén. Igyekszik minden fogat megmenteni, ezért a fogmegtartó kezeléseket (pl. gyökérkezelés) szereti maximális elméleti és gyakorlati felkészültséggel végezni.
“Hivatásom gyakorlása során nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönös bizalom kiépítésére.”
Dr. Csontos Borbála

Dr. Csontos Borbála
Fogorvos

Fontos számomra, hogy a beavatkozások jó hangulatban, nyugodt környezetben, fájdalommentesen teljenek. Törekszem arra, hogy a munkámat a lehető legnagyobb precizitással végezzem, tudásomat hazai szakmai konferenciák rendszeres látogatásával folyamatosan bővítem.
Dr. Lestyán János

Dr. Lestyán János
Szájsebész, implantációs szakorvos

2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd  2012-ben  dentoalveoris / szájsebészeti/ szakképesítést szereztem. Kórházi szinten baleseti sebészettel foglalkozom. Rendelőnkben fő profilom az implantológia és a csontpótlásos eljárások, valamint a fogsebészeti beavatkozások. Pácienseim bátran, bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen kérdéssel vagy problémával. Nincs megoldhatatlan! 🙂
Dr Nagy Mihály

Dr Nagy Mihály
Szájsebész, általános fogász

Fontosnak tartom, hogy a páciens mindig tisztában legyen a kezelés menetével, várható szövődményekkel, bármikor bátran kérdezzen!
Dr. Patakfalvi Orsolya

Dr Patakfalvi Orsolya
Fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweiss Egyetemen végeztem. Fogszabályozó szakorvosként dolgozom. Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, illetve tájékozódom magyar- és idegennyelvű szakkönyvekből. Angolul és németül beszélek. Más tanulmányaim kezdetén megfogott a fogorvoslás ezen szakterülete olyannyira, hogy tudományos diákköri munkákat és a szakdolgozatomat is a fogszabályozásból írtam, miközben magam is átéltem a kezelést. Így minden szemszögből szereztem tapasztalatot és ezek felhasználásával szeretnék a rászorulókon a lehető legtöbbet segíteni.
Dr. Ratkóczi Lilla

Dr. Ratkóczi Lilla
Fogszakorvos

Fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő kommunikációt, a félelem oldását, a problémák megbeszélését. Törekszem a nyugodt, feszültségmentes fogászati kezelésre, igyekszem empatikusan, a páciens érdekeit szem előtt tartva foglalkozni betegeimmel. Célom, hogy a kezelés után pácienseim elégedett mosollyas távozzanak.
Dr. Záborszky András

Dr. Záborszky András
Fogszakorvos

Fő szakterületeim a fogpótlások készítése, az implantációs protetika valamint a megtartó fogászat.
Bachusz Kriszta

Bachusz Kriszta
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Azért választottam ezt a hivatást, mert a legfőbb motivációm, hogy segítsek az emberek egészségügyi problámáin. Szeretem a munkámat, mert lehetőséget biztosít számomra, hogy a páciensek panaszait megszűntető eljárásokban aktívan részt vegyek, illetve tájékoztatást adjak okokról a primer prevenciós lehetőségekről, melyek segítenek fenntartani a szájhigiénia épségét. Fontos számomra, hogy a tudásomat mindig naprakészen tartsam, ezért mindig tájékozódom a legmodernebb kezelési módszerekről"
Bóné Zsuzsanna

Bóné Zsuzsanna
Fogászati asszisztens

Fontos számomra az aggódó páciensek félelmeinek oldása, hogy kezelésük minél nyugodtabb körülmények között történjen. Így célom, hogy megfelelő információkkal és szakmai tanácsokkal ellátva őket hozzájáruljunk felépülésükhöz és egészségük megőrzéséhez.
Platisa Adrijana

Platisa Adrijana
Dentálhigiénikus

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkámat egyben a hivatásomnak is érzem. Az empátia számomra a kulcsszó, ezt előtérbe helyezve lassan 10 éve a legjobb szaktudásommal próbálok segíteni minden kedves páciensen
Pálházy Emese

Pálházy Emese
Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Szeretem a munkámat. Hiszek a prevenció és a szájhigiéne jelentőségében. Azon dolgozom, hogy tudásommal egy magasabb szintű fogászati ellátást tegyek lehetővé.
Pókáné Soós Mónika

Pókáné Soós Mónika
Recepció